NB I

Marics és Burgos is képben van

Egyre bővül a képzeletbeli lista! Vajon ki lesz a Győri ETO új középcsatára?

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Győri ETO vezetése korábban bejelentette, hogy a listavezető csapatot meg erősítik a tavaszi folytatásra. Elsősorban centerposztra kívánnak igazolni – írja a Kisalföld. A főcsapás iránya a válogatott Priskin Tamás vagy Lencse László szerződtetése. Ha két csatárt igazol a klub, akkor az említettek mellett még egy kevésbé drága támadó jöhet szóba. Az ETO-nak erre az eshetőségre is készülnie kell, és arra is, hogy különböző okok miatt Priskin és Lencse leigazolása sem sikerül.

Győrben az egyik potenciális jelölt a szlovén Murában játszó bosnyák Nusmir Fajics, de nyilván több név is szerepel a listán. Itthonról a legnagyobb esély talán a Pápa gólerős játékosa, a szerb Goran Marics megszerzésére kínálkozik, de egyelőre kérdéses, hogy a Lombard tulajdonosával, Bíró Péterrel sikerül-e egyezségre jutni. Pintér Attila vezetőedző figyelmét felkeltette a Kecskeméten szereplő salvadori válogatott Rafael Burgos teljesítménye is. A 24 éves játékos az osztrák SV Ried csapatától érkezett egy évre kölcsönbe az alföldiekhez.

A hazai piacról szóba jöhetne még az MTK fiatal tehetsége, a 21 éves Tischler Patrik, de vele állítólag ugyanaz a helyzet, mint néhány évvel ezelőtt Pál Andrással volt. A támadó vételárát annak idején egymillió euróban állapították meg a fővárosiak, hasonló a nagyságrend Tischler esetében is.

Olvasói sztorik