NB I

Tervszerű visszatérés

Dóczi Krisztián a sikeres, négyhónapos fővárosi kölcsönjáték után visszatért a Lombardhoz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Idén nyáron a Videoton, a Paks és a Ferencváros ellen is pályára lépett a Lombard Pápa színeiben a 23 éves középpályás, Dóczi Krisztián. A zalaegerszegi születésű játékos korábban a ZTE és a Kaposvölgye együttesében is szerepelt, idén nyár végén pedig kölcsönadták a BKV Előre csapatának. Alapembere volt a másodosztályú közlekedésieknek, de az őszi szezon végén visszatért a bakonyiakhoz, és pályára lépett két Ligakupa-mérkőzésen. A Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, bár több játékos is van az ő posztjára, de az játszik majd az élvonalban, aki a legjobb formában van.

– Örül, hogy visszatérhetett Pápára?
– Ez így volt megbeszélve, hiszen csak fél évre mentem Budapestre, mert nem akartam a kispadon ülni – mesélte Dóczi Krisztián. – A BKV Előre csapatában végigjátszottam minden meccset, szereztem két gólt, úgyhogy előnyömre vált ez az időszak, sikerült fejlődnöm – magyarázta a 23 éves középpályás.

– Milyen volt a két Ligakupa-találkozó, ismét pápai színekben?
– Örültem, hogy lehetőséget kaptam, és mindkétszer kezdőként játszhattam. Zalaegerszegen biztosítottuk a továbbjutásunkat. Örültem, mert jól ment a csapatnak és nekem is. Kaposváron már tét nélkül léptünk pályára, és nem is tudtunk megfelelően felpörögni. Most két és fél hét teljes pihenő következik, aztán elő kell venni, és maradéktalanul be kell tartani az edzéstervet.

– Mit vár az évad második felétől?
– Ha tavasszal abban fejlődünk, hogy a kötelező győzelmeket tudjuk hozni, akkor a középmezőnyben végezhetünk. Ez is a célunk, nem hátra, hanem előrefelé szeretnénk tekinteni. Tudom, hogy meg kell küzdenem a helyemért, mert az én posztomra sokan vagyunk, de az játszik majd, aki a legjobb formában van.

Olvasói sztorik