Hírek

Pápai siker és tesztelés

A Lombard FC 2-1-re nyert Zalaegerszegen, a Ligakupa C-csoportjának hatodik fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mindkét csapatban számos fiatal játékos kapott lehetőséget a bizonyításra. A pápaiaknál Dóczi Krisztián és Eszlátyi István mellett Michel Victor is pályára lépett. Ő a BKV Előre 24 éves nigériai csatára, aki hat éve hazánkban él. Érdekesség, hogy eleinte a BLSZ III-ban futballozott, majd a Monor és a Maglód következett. Az előző szezont a Dunakanyar-Vác együttesében töltötte.

Az alaposan megfiatalított ZTE teljesen egyenrangú ellenfele volt az NB I-es pápai csapatnak. Az első helyzetre a 35. percig kellett várni, akkor a Lombard veszélyeztetett első szöglete után. A szünet előtt a zalai védők teljesen egyedül hagyták Sekourt, aki a hálóba fejelte a labdát (0-1). A fordulás után Király Botond szabadrúgása érintés nélkül került Penksa kapujába (0-2). Nem adták fel a hazaiak, és gyorsan szépítettek, a csereként beállt Bíró András talált a kapuba (1-2). Könnyen meglehetett volna az egyenlítés, de Mavolo fejese a felsőlécen csattant. Végül nem született újabb találat, nyert a Pápa – tudósít a ZTE honlapja.

Ligakupa, C-csoport, 6. forduló

Zalaegerszegi TE FC – Lombard Pápa Termál FC 1-2 (0-1)

Gólszerzők: Bíró A. (59.), illetve Sekour (43.), Király B. (54.)

Korábban: Videoton – Kaposvári Rákóczi 1-0

A Kaposvári Rákóczi – Lombard Pápa mérkőzést pénteken rendezik.

Az állás: 1. Videoton 13 pont (6 mérkőzés), 2. Pápa 12 pont (5 mérkőzés), 3. Zalaegerszeg 4 pont (6 mérkőzés), 4. Kaposvár 2 pont (5 mérkőzés)

Olvasói sztorik