Hírek

Pápai vereség Kaposváron

A Lombard Pápa 2-1-re kikapott a Kaposvár otthonában a Ligakupa negyedik fordulójából elhalasztott meccsen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az idei esztendő utolsó mérkőzését játszotta péntek délután a Lombard Pápa, amely a Ligakupa csoportkörének negyedik fordulójából elhalasztott összecsapásán Kaposvárra látogatott. A meccset az időjárási viszonyok miatt műfüves pályán rendezték – írja a papa-ma.hu.

Komoly tétje nem volt a találkozónak, hiszen az már korábban eldőlt, hogy a Lombard továbbjutott, a Rákóczi pedig kiesett. Egy esetleges vendéggyőzelem a csoportelsőséget jelentette volna a pápaiaknak. Mindkét csapatnál a bajnoki szezonban kevesebbet játszók, és a második csapat játékosai kaptak lehetőséget. A 12. percben Rodenbücher révén megszerezték a vezetést a látogatók. Az előnyt egészen az ötvenedik percig őrizték a vendégek, ekkor Bőle talált Markek kapujába. Tíz perccel később Horváth is mattolta a kapust, kialakítva ezzel a 2-1-es végeredményt. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy két perccel a lefújás előtt Rodenbüchert kiállította a játékvezető.

Ligakupa, C-csoport, a 4. fordulóból elhalasztott mérkőzés

Kaposvári Rákóczi FC – Lombard Pápa Termál FC 2-1 (0-1)

Gólszerzők: Bőle (50.), Horváth Á. (59.), illetve Rodenbücher (12.)

Kiállítva: Rodenbücher (88.)

A csoport végeredménye: 1. Videoton 13 pont, 2. Lombard Pápa 12 pont, 3. Kaposvári Rákóczi 5 pont, 4. Zalaegerszeg 4 pont

Olvasói sztorik