NB I

Puff, egy (újabb) pofon!

Az MLSZ elhúzta a mézesmadzagot az újonc egriek előtt, aztán csúnyán beintett!

Kapcsolódó cikkek

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a Rangadó.hu Facebook játékán!

Az utolsó pályabejáráson mindent rendben találtak az MLSZ és a szakhatóságok képviselői, különböző ígéretekkel erőn felüli munkára kényszerítették az Egri FC vezetését, akik mindent teljesítettek, ennek ellenére a villanyvilágítás kiépítéséig nem rendezhet bajnoki mérkőzéseket saját stadionjában a hevesi klub – írja az egrifoci.hu.

Van hozzá kommentár is, amellyel képtelenség nem egyetérteni és azonosulni:

Sajnálattal kellett megállapítani, hogy jelenleg az egri foci legnagyobb ellensége éppen az, akinek kézzel-lábbal kellene ragaszkodnia a pénzügyileg, és minden más téren az egyik legrendezettebb klubhoz. Az MLSZ döntése szinte reménytelen helyzetbe hozta a csapatot, mert egy újonc alakulatnak iszonyatos hátrány, ha nem játszhat hazai közönség előtt. Itt több millió forintról, a szurkolók semmibe nézéséről, és az igazságosság elvének figyelmen kívül hagyásáról van szó, amit valaki, vagy valakik az íróasztal mellett ülve döntenek el (mikor így, mikor úgy), nem figyelve arra, hogy betartsák azokat az ígéreteiket, amiket nagy nyilvánosság előtt tettek.

Itt egy hozzászólás a sok közül:

Ki gondolta volna, hogy a bennmaradásért az MLSZ lesz a legnagyobb ellenfél? Figyelembe vehetnék, hogy tavasszal a csapat még oly messze állt a feljutástól, hogy senki az országba nem számított rá. Május végén derült ki, hogy NB I-es lesz a csapat. Az egri vezetés nem ölbe tett kézzel ült azóta, hanem ténylegesen nekiállt a stadion javításának. Hogy akarja az MLSZ a nézőszám emelkedést elősegíteni, ha egy csapatot nem enged villanyvilágítás hiányába a saját pályáján játszani? Amúgy Honvéd-szurkoló vagyok, de most már tiszta szívből szorítok az Egerért is! És tudtommal sok más csapat szurkolója is szorít értetek! Hajrá Eger! Az MLSZ megint lejáratta magát!

És a költői kérdésük: vajon a közelmúltban miért játszhattak csapattak csapatok élvonalbeli mérkőzéseket villany nélkül? Ők miért kaptak türelmi időt, s az Eger miért nem? Ja, egyébként nyár van, ilyenkor este 8-ig semmi szükség a világításra…

A hírek szerint a péntek esti Eger–Siófok meccset Debrecenben, vagy a budapesti Vasas-stadionban rendezik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik