NB I

Andorka megegyezett a Haladással

A Sturm Graz ellen két gólpasszt adó csatár két évre megállapodott a szombathelyi vezetőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Andorka Péter 2009 után újra a Haladás labdarúgója lehet, hiszen a játékos szerdán kétéves, szóbeli megállapodást kötött a vezetőkkel. Mivel azonban a támadónak jelenleg élő szerződése van a Péccsel, a szombathelyieknek még a PMFC illetékeseivel is egyeztetniük kell.

– Örülök, hogy sikerült megállapodnunk. Artner Tamás személye is garancia volt nekem arra, hogy Szombathelyre jöjjek, mivel korábban már dolgoztunk együtt. A közeg és a játékosok többsége nem ismeretlen számomra, a beilleszkedéssel nagy problémám biztosan nem lesz. Érzelmileg is kötődök a Halihoz, mivel ez a nevelőegyesületem, tehát gyakorlatilag hazajöttem. Két évre állapodtunk meg, de még ennél is hosszabb távra tervezek – mondta a haladasfc.hu oldalon Andorka.

A Győri ETO 31 éves játékosát, Fehér Zoltánt több NB I-es csapat (Pápa, Pécs, Siófok) mellett a Haladás Sopron Bank is szívesen látná soraiban. A rutinos futballista a hátvédsor bármely posztján, és védekező középpályásként is megállja a helyét.

– Valóban szeretnénk leigazolni Fehér Zoltánt, de mivel szerződés köti a győriekhez, először a klubtól kértünk engedélyt, hogy beszélhessünk a labdarúgóval – mondta a klub hivatalos honlapján Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója. – Tárgyaltunk is a játékossal, aki elmondta, rajtunk kívül több csapat is érdeklődik iránta, de ha úgy alakul, szívesen jönne a Haladásba. Sopronban él, tehát közel is lenne számára Szombathely. Kölcsönvételben nem gondolkodunk, végleg szeretnénk megszerezni a játékost.

Ami pedig Seper Ákost illeti: Artner Tamás vezetőedző szerint nem nyújtott rossz teljesítményt kedden, a Sturm Graz ellen, a csapat többi tagjához hasonlóan jól futballozott. A tréner el tudná helyezni a keretben, úgyhogy javasolni fogja a tulajdonosi körnek a leigazolását.

Olvasói sztorik