NB I

Gyirmóton folytatja Oross Márton?

Sipos Norbert távozik a Haladástól, Oross Mártont pedig megkereste a Gyirmót.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Haladás Sopron Bank nem gördít akadályt Sipos Norbert távozása elé. Az élő szerződéssel rendelkező középpályás a haladasfc.hu megkeresésére elárulta, felbontja megállapodását. Vannak már megkeresései, de még nem tudja, hol folytatja a pályafutását.

– Biztossá vált, hogy távozom a Haladástól. Néhány csapatról tudom, hogy érdeklődik irántam, de hogy hol fogok játszani a következő szezontól, arra még nem tudok választ adni – nyilatkozta Sipos, de azt nem részletezte, mely csapatoktól keresték meg.

Oross Márton is szűkszavúan nyilatkozik a jövőjével kapcsolatban, de nem tagadja, a Gyirmót is megkereste. Még egyéves szerződés köti Oross Mártont a Haladáshoz, de Artner Tamás vezetőedző a bajnokság végén kijelentette: a következő szezonban sem tud a korábbinál több játéklehetőséget biztosítani számára. Amennyiben elfogadja ezt, maradhat, amennyiben nem, akkor bizony le kell ülni velük tárgyalni.

– Nem tagadom, több csapat is érdeklődik irántam, közöttük van a Gyirmót is – mondta a szombathelyi klub hivatalos honlapján Oross Márton. – Azonban az is biztos, hogy még egyéves szerződés köt a Haladáshoz. Jelen pillanatban ennél többet nem szeretnék mondani a jövőmmel kapcsolatban, várjuk meg a jövő hétfői első edzést, akkor valószínűleg okosabbak leszünk.

Egy harmadik Haladás-játékost, Nagy Dánielt a Videoton adta kölcsön a szombathelyieknek. A középpályást egyelőre nem keresték meg Székesfehérvárról, így valószínűsíthető, hogy kitöltheti kölcsönszerződését.

– Hivatalos információm még nincs arról, hogy maradok-e, mivel a Videoton edzője, Paolo Sousa június 17-én érkezik vissza Magyarországra, és másnap döntenek a kölcsönjátékosok sorsáról – felelte a haladasfc.hu megkeresésére Nagy Dániel. – Azonban azt a nem hivatalos információt kaptam, hogy a következő szezonban sem tart igényt a kölcsönjátékosokra a vezetőedző, így valószínűsíthető, hogy december 31-ig a Haladásnál maradhatok. A kölcsönbeadáskor azt beszéltük meg, ha kellek, hívnak, ha nem keresnek, akkor pedig marad minden az előre megbeszéltek szerint, és az év végéig Szombathelyen maradok. Hangsúlyozom, ez még nem hivatalos, de egyelőre senki sem keresett meg Fehérvárról.

Olvasói sztorik