NB I

Halmosi Péter nem megy Debrecenbe

A DVSC megkereste a szombathelyieket, de ők nem engedik el csapatuk vezéregyéniségét.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A sportnapilap azt írta, hogy a bajnokcsapat ismét kinézte magának a Haladás válogatott szélsőjét, Halmosi Pétert, akit kölcsönvenne a nemzetközi szereplés időszakára. A középpályásként és védőként is bevethető labdarúgó korábban már játszott a hajdúságiaknál.

Igen ám, de a Haladás nem adja kölcsön egyetlen meghatározó játékosát sem, hiszen a következő bajnokságban szeretne nemzetközi indulást érő helyen végezni. Erre utal az együttes hivatalos honlapján Illés Béla nyilatkozata is, aki a tulajdonosi kör véleményét tolmácsolta: Halmosi marad Szombathelyen!

– Való igaz, megkeresett Szima Gábor, a Debrecen tulajdonosa, mégpedig azzal a szándékkal, hogy fél évre szeretnék kölcsönvenni Halmosi Pétert – mesélte Illés Béla, a Haladás sportigazgatója. – Az ajánlatról valamennyi tulajdonostársamat tájékoztattam, ám egyöntetű volt a véleményünk: Halmosi a pályán és a pályán kívül is vezéregyéniség, úgyhogy nem engedjük el. Péterre óriási szükségünk van, már csak azért, mert az őszi szezont évről-évre elrontjuk, ezúttal végre szeretnénk jól szerepelni. Tehát: Halmosi marad a Haladásban.

Olvasói sztorik