Hírek

A Haladás győzött a Sturm Graz ellen!

A Haladás 2-1-re nyert Szabics Imre osztrák csapata, a Sturm Graz ellen, felkészülési mérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Söchauban 800 néző előtt rendezték a találkozót. Az első félidőben jó iramú, küzdelmes játék folyt a pályán, a vasiak előtt több lehetőség is adódott a gólszerzésre, Nagy Gábor, Kenesei Krisztián és Radó András is nagy helyzetet hibázott el – tudósít a Haladás hivatalos honlapja.

A szünet után, a 49. percben Andorka Péter jobboldali beadását Kulcsár Kornél 14 méterről a jobb alsó sarokba passzolta (0-1). Az 53. percben Bodul húszméteres lövését a bal felső sarok elől Rózsa Dániel a kapufára ütötte, a kipattanót Szabics Imre öt méterről a kapu jobb oldalába emelte (1-1). A hetvenedik percben Andorka a jobboldalon üresen kilépett, lövését azonban a kapus kiütötte. A 72. percben Andorka a bal szélen kilépő Kulcsár elé passzolt, aki 16 méterről a kiinduló kapus felett szép mozdulattal a hálóba emelt (1-2).

Az első félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán, a második játékrészben az osztrákok keveset cseréltek, többet birtokolták a labdát, jobbára ők domináltak. A Haladás azonban higgadt, taktikus játékával végül megnyerte a találkozót, a helyzetek számát tekintve teljesen megérdemelten.

– Az edzőmérkőzés elérte célját, jó ritmusú, jó meccset játszottunk, annak ellenére, hogy délelőtt erős terhelést kaptak a játékosok. A második félidőben okosan futballoztunk, és szép gólokat lőttünk – nyilatkozta a lefújást követően Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik