Hírek

Hajnal Tamás meglátogatta a válogatottat

A Pintér-csapat szerdán két edzéssel folytatta felkészülését az északírek elleni, vasárnapi mérkőzésre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar válogatott szerdai programja délelőtt taktikai megbeszéléssel kezdődött, majd egy edzéssel folytatódott, az első olyan gyakorlással, amelyen az összes kerettag részt vett. Érdekesség, hogy a szerdai tréningeken a válogatott tagjai már a selejtező hivatalos labdáival gyakorolhatott. A nap további részében sem unatkoztak a labdarúgók, előbb a válogatott formaruhájához vettek méretet a játékosokról, majd az ebéd utáni pihenő közben befutott Telkibe Hajnal Tamás is, aki elbeszélgetett a kerettagokkal, egyeztetett Pintér Attilával is, majd megnézte a csapat délutáni edzését.

A középpályás az MLSZ honlapján elmondta: vasárnapig tartózkodik Magyarországon, és ha már itthon jár, eljött látogatóba a válogatotthoz is. A német másodosztályú Ingolstadt csapatától nemrégiben távozó futballista szeretné, ha minél előbb sikerülne új klubot találnia magának, addig is volt csapata U21-es keretével készül, hogy amikor szerződést kap, jó fizikális állapotban kezdhesse meg a munkát új csapatánál.

Gera Zoltán, a válogatott támadója arról beszélt, hogy eddig pozitív benyomásai vannak a válogatott keretről, és bízik benne, hogy a csapat felszabadultan játszik vasárnap este az északírek ellen.

– A jelenlegi válogatott keret játékosai fiatalok, éhesek a sikerre. Úgy látom, lelkes, jó hozzáállású játékosok alkotják a csapatot. Még az ismerkedés fázisában vagyunk, azon vagyok, hogy a pályán is minél jobban megismerjem a játékostársakat – fogalmazott Gera Zoltán. – Összességében a keret pozitív benyomást tett rám, azt várom, hogy jól kezdjük a selejtező sorozatot. Fontos, hogy ne kapkodjunk, ne legyünk görcsösek, ne roppantson össze bennünket a tét, hanem mindenki felszabadultan játsszon. Próbálnunk kell kizárni a külvilágot, nem szabad, hogy bárkit is görcsössé tegyenek az elvárások. Az elmúlt bő tíz évben az egyik ellensége mindig az volt a válogatottnak, hogy rendre összeroppant a társaság. Mindenkinek azt kell nyújtania, ami benne van, amiért ide került, ha ezt meg tudjuk valósítani, jó eredményt fogunk elérni.

Olvasói sztorik