NB I

Válogatott: edzés és videózás kedden

Pintér Attila délelőtt edzést vezényelt a keretnek Telkiben, majd elméleti felkészítés következett.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kedden délelőtt kezdődött meg a munka a kerettagok számára, a félórás taktikai megbeszélést követően egy hosszabb, közel kétórás gyakorlást tartott a szövetségi kapitány. Az edzésen elsősorban azok a játékelemek kerültek terítékre, amelyeket az itthon játszók az összetartásokon már átvettek, de most a külföldön futballozók is együtt gyakoroltak a többiekkel.

A tréning után ebéd, majd fotózás következett, amelynek eredményét a szurkolók a vasárnapi meccs hivatalos műsorfüzetében láthatják majd. Közben befutott Korcsmár Zsolt is, aki hétfőn még bajnoki meccset játszott a Greuther Fürth csapatában, és a 3-0-s győzelemmel véget ért találkozón megszerezte első gólját a német együttes színeiben. A védő érkezésével teljes a keret, amelynek minden tagja egészségesen várja a hétvégi mérkőzést.

A délutáni pihenő végeztével elméleti felkészítés szerepelt a programban, a kerettagok az északírek korábbi mérkőzéseiből összeállított videót megtekintve kaptak információkat arról, hogy milyen játékra van kilátás az ellenféltől vasárnap – írja az MLSZ honlapja.

Olvasói sztorik