Hírek

Szalai Ádám és Egervári is cáfol

A válogatott csatár soha nem tett az index.hu-n megjelent cikkben megfogalmazott kijelentést.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szalai Ádám és Egervári Sándor egyaránt határozottan cáfolja azt az index.hu oldalon megjelent, tárgyi tévedésektől sem mentes cikkben olvasható valótlan állítást, amely szerint a jövőben Szalai Ádám nem kíván együtt dolgozni az Egervári Sándor vezette stábbal a válogatottban.

A minden alapot nélkülöző, forrást meg nem jelölő, téves híreszteléssel szemben, Szalai Ádám áll a válogatott és Egervári Sándor szövetségi kapitány rendelkezésére, ahogyan eddig is.

A válogatott csatár soha nem tett a cikkben megfogalmazott kijelentést és a kapitánnyal együtt mélységesen felháborítónak tartja a hazai sportújságírásban ritkán tapasztalható, etikátlan eljárást.

Egervári Sándor a napokban telefonon is egyeztetett a Schalke csatárával, akinek gratulált bemutatkozásához a Bajnokok Ligájában, és elmondta, hogy számít rá az októberi selejtezőkön.

Amint azt a szövetség a múlt héten többször is megerősítette, senkivel nem folytat tárgyalásokat a szövetségi kapitányi posztról, hiszen a válogatottnak van szövetségi kapitánya – írja az MLSZ honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik