Hírek

Szalai és Egervári összeveszett?

Ezért szorult a kispadra az észtek ellen a csatár?

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A folyosói pletykák azt mondják, hétfőn összeveszett egymással Szalai Ádám és Egervári Sándor. A „nemes bosszú” pedig nem is maradt el. Szalai a kispadról nézte az észtek elleni mérkőzést.

A lefújás után talán még fel sem állították teljesen a paravánokat a vegyes zónában, amikor Szalai Ádám elviharzott a Puskás Ferenc Stadionból. Nem szólt egy szót sem, kérdezni sem lehetett. A Telkiben dolgozó „beépített” emberem szerint ez nem véletlen. Állítólag ugyanis nem volt olyan csendes a hétfői nap, mint azt állították a játékosok. Legalábbis Szalai és Egervári között nem volt csendes a beszélgetés. Sőt, kifejezetten hangos volt – írja Fehér György, a mifocink.com szerzője.

Egyelőre nem tudni, mennyi igaz ebből az összeveszésből, de tény, Szalai nem játszott, és az esetleges nézeteltérésre rá is kérdeztek a sajtótájékoztatón. „Több oka is van Szalai kimaradásának, az elsődleges, hogy a pénteken mutatott játéka alapján változtatni akartunk, és másnak szavaztunk bizalmat” – mondta a szövetségi kapitány.

Arra a közbevetésre pedig, mivel magyarázható, hogy Szalai egyik magyar gólnál sem örült, azt felelte: „Egy öt egyes győzelem során nem azzal a játékossal kellene foglalkozni, aki nem volt a pályán…”

Természetesen a vegyes zónában magam is rákérdeztem Szalai mellőzésére – írja Fehér György –, amire a kapitány szűkszavúan csak annyit válaszolt, voltak mások, akik jobb fizikai és mentális állapotban voltak, mint Szalai.

Reméljük, nem olyan komoly az ügy, mint az Telkiben dolgozó „beépített” emberünk elmondta, bár nem Szalai lenne az első ember, akivel Egervári összeveszik.

A nagy nyilvánosság előtt zajlott Huszti Szabolcs esete, aki egyenesen kijelentette, addig nem jön, amíg Egervári a kapitány, és ha az ügy minden részletét nem is ismerjük, mára azért világossá vált, hogy a játékosnak sok mindenben igaza volt.

Nem került annyira a terítékre, hogy kapitányunk még az U20-as világbajnokságról hazaküldte az egészségügyi stáb egyik tagját, mert összevesztek egymással. Akkor végül az bronzéremért járó prémiumból sem kapott az Egervárinak ellentmondó stábtag.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik