Hírek

Fogadni lehet a magyar kapitányra

Mégis Paulo Sousa lesz a befutó? A portugál edző kinevezését adják a legkisebb szorzóval...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Noha az MLSZ cáfolta, hogy Paulo Sousa lesz a magyar válogatott szövetségi kapitánya, egyre valószínűbb, hogy a mostani szakvezető, Egervári Sándor sorsa a tét a Hollandia elleni, októberi világbajnoki selejtezőn – írja a hatharom.com.

Az egyik legnagyobb nemzetközi fogadóiroda, az Unibet kínálatában néhány napja feltűnt a magyar válogatott szövetségi kapitányának személyére vonatkozó fogadás. Alacsonynak számító, 2.50-es a szorzó arra, hogy 2014. január elsején Paulo Sousa tölti be a posztot.

A jelenlegi tréner, Egervári Sándor 3.20-as szorzóval rendelkezik, a harmadik jelölt az U19-válogatottal figyelemre méltó eredményeket produkáló Mészöly Géza. A listán feltűnik még az MTK korábbi vezetőedzője, Henk ten Cate, valamint a litván válogatott éléről a napokban távozó László Csaba neve is. Akárcsak Ricardo Monizé, aki módszereivel kivívta az elismerést a Ferencváros élén. Igaz, neki már 15-szörös a szorzója.

Az MLSZ egy hete közleményben tagadta, hogy a Videoton korábbi, az izraeli Maccabi Tel-Aviv jelenlegi vezetőedzője lehet a magyar válogatott következő szövetségi kapitánya. Sousa kedden a díszpáholyból, Csányi Sándor MLSZ-elnök és Orbán Viktor miniszterelnök társaságában nézte végig az Észtország elleni világbajnoki selejtezőt.

Ki lesz a magyar szövetségi kapitány 2014, január 1-jén?

Az Unibet oddsai szerint:

Paulo Sousa 2.50

Egervári Sándor 3.20

Mészöly Géza 4.50

Henk ten Cate 8.00

László Csaba 9.00

Ricardo Moniz 15.00

Bölöni László 25.00

Pisont István 25.00

Lothar Matthäus 40.00

Bobby Davison 50.00

Olvasói sztorik