Hírek

Nem lesz több koradélutáni meccs!

Eredményesen zárult a Szurkolói Iroda képviselőinek csütörtöki tárgyalása az MLSZ elnökével.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Fontos eredmény, hogy tavasszal nem kezdődik majd 14 órakor bajnoki találkozó, emellett a szurkolói kártyát sem vezeti be jelenlegi formájában a szövetség!

Csütörtök délután várta egyeztetésre a SZI képviselőit Csányi Sándor MLSZ-elnök és Vági Márton főtitkár. A többórás megbeszélést követően Keringer Zsolt alapító elnökségi tag számolt be a részletekről.

– A Ferencváros, a Videoton, az Újpest és a Haladás szurkolói köreinek vezetői vettek részt a tárgyaláson. Értékeltük az elmúlt időszak eredményeit, problémás kérdéseit – mesélte a szombathelyi főszurkoló. – Ami fontos, több témában is teljes volt az egyetértés az iroda és az elnök között. Ilyen például, hogy jelen formájában nem jelentene jó megoldást a szurkolói kártya bevezetése. Így ez minden bizonnyal önkéntes alapon működik majd egyelőre. A tévéközvetítésekkel kapcsolatban abban maradtunk, hogy a jövőben mi is egyeztethetünk a média képviselőivel a műsorsávok kialakításáról.

A drukkerek képviselői azt a konkrét ígéretet kapták Csányi Sándortól, hogy az OTP Bank Liga jelenlegi kiírásának tavaszi idényében már nem lesz 14 órakor kezdődő mérkőzés!

– Arról is szó volt, hogy a találkozók időpontjának kitűzésekor figyelembe veszik a szurkolók érdekeit, azaz egy Debrecen–Haladás mérkőzést nem tesznek péntekre, vagy vasárnap késő estére, ellehetetlenítve így a vendégdrukkerek helyzetét – magyarázta Keringer Zsolt. – Szó volt továbbá a pirotechnikai eszközök használatáról, természetesen adott kereteken belül. A kiszolgáló létesítményekkel kapcsolatban Csányi Sándor arról számolt be, hogy a szövetség minden élvonalbeli stadionban markáns javulást akar elérni, méghozzá záros határidőn belül. Végezetül abban maradtunk, hogy az MLSZ különböző testületeinek ülésére meghívót kap a SZI, és ott hozzászólási joggal is rendelkeznek majd az iroda képviselői. Csányi Sándorral legközelebb tavasszal ülünk tárgyalóasztalhoz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik