NB I

Ébresztő belgák! A türelem elfogyott!

Az Újpest-szurkolóknak elegük volt kedvenc csapatuk gyenge szerepléséből.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kazincbarcikán búcsúzott a Magyar Kupa küzdelmeitől az Újpest FC. A fennállása huszadik évfordulóját idén ünneplő szurkolói csoport, az Ultra Viola Bulldogs 27 fővel képviseltette magát a találkozón, de a vendégszektorban összesen körülbelül hetvenen voltak – derül ki az uvb92.hu beszámolójából, innen pedig következzék szó szerinti idézet:

„A játékosok levonulása során a szokásos anyázások és veszekedések. Ezt egyszerűen már nem lehet feldolgozni. Hazafelé az első kúton megvártuk őket, de mondhatunk mi ezeknek bármit, mikor a keret kétharmadának tolmács kell. Az edző a hátsó sorokban hallgatózott, majd mikor ő is kapott néhány kérdést, láthatóan nem tetszett neki. Edzőn szerint ők mindent megtettek, és különben is neki van joga számon kérni a csapatot, nem nekünk.

Te így gondolod Jos [Daerden, vezetőedző], mi viszont úgy, hogy ez a csapat, amit ti belgák itt összeraktatok nekünk, egy nagy rakás szar. Nem érdekel semmilyen kifogás, nem érdekel, mennyit edzenek a fiúk, nem érdekel, milyen sok helyzetünk volt, egy Újpest Kazincbarcikán nem eshet ki. Egy Újpest nem engedheti meg magának, hogy évente egyszer-kétszer nyerjen vendégként (igen, kedves belgák, tavaly november óta egy bajai kupameccset leszámítva nem nyertünk idegenben), egy Újpest nem engedheti meg magának a közröhej tárgyát. Mert az Újpest nem egy belga kiscsapat, hanem a futballtörténelem egyik legnagyobb múlttal rendelkező klubja.

Belgák! Elég az ígérgetésekből, itt a valódi változás ideje, mert a csapat eddigi szereplése semmiben sem különb, mint az elődötök idejében. A türelem elfogyott!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik