Hírek

Már két bravúrnál tartanak

Az Eger után a Kecskemétet is elbúcsúztatta a Magyar Kupában a Nyíregyháza Spartacus.

Kapcsolódó cikkek

Magyar Kupa, 2. forduló
Nyíregyháza Spartacus – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 4-2 (1-0)
Nyíregyháza, 600 néző. Játékvezető: Farkas Á.
Nyíregyháza: Balogh J. – Ur, Dajka, Ambrusz, Szűcs F. (Benkő, 23.) – Minczér, Kovács Á. (Csorba, a szünetben), Petneházi, Kristófi (Farkas A., 76.) – Reznek, Germán. Edző: Brekk János
KTE: Antal B. – Koszó, Vaskó, Póti, Forró – Ramos, Farkas B. (Szavics, a szünetben), Tarabai, Nagy P. (Litsingi, a szünetben) – Bertus (Balázs Zs., 63.), Jorghino. Megbízott edző: Szabó István
Gólszerzők: Germán (16.), Petneházi (62., 89.), Csorba (80.), illetve Litsingi (78., 90.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Meglepően fiatal összeállításban kezdett a Nyíregyháza, amelyben helyet kapott több saját nevelésű játékos is. A hazaiak játszottak jobban, és Petneházi Márk szögletét követően Germán Tamás a 16. percben vezetéshez is juttatta az NB II-es csapatot. Az első félidőben voltak még helyzetek, de több gól nem esett – tudósít a klub honlapja.

Nem úgy a második játékrészben, amikor Petneházi egy remek szabadrúgás-góllal kettőre növelte a különbséget. Ezt követően is a Spartacusnak volt több helyzete, de Litsingi a 78. percben szépített, amire azonban rögtön jött válasz: megint Petneházi lőtt, labdájába Csorba beleért, így 3-1-re vezetett a szabolcsi együttes.

És még nem volt vége! A 89. percben egy kipattanó labdára Petneházi érkezett, aki megszerezte két gólpassza mellé második gólját is. A 90. percben ugyan Tarabai harcolt ki büntetőt, amelyet Litsingi értékesített, de 4-2-vel így is a Nyíregyháza jutott a legjobb 32 közé.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik