Videó

Piszkos 12

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Három mesterhármas egy meccsen? Ez bizony meglehetősen ritka, pláne tétmérkőzésen. Pedig a keddi Babót SE – Győri ETO FC Magyar Kupa-találkozón ez is összejött.

Igazi futballünnep volt a kistelepülésen, ahol a helyi csapat hetedszer játszott otthon a kupasorozatban. Tizenegyesekkel búcsúztatták a Fertőendréd, a Fertőd, majd a Bősárkány csapatát, majd gólt sem kaptak a Felpéc, a Bajcs és a Rápapaty együttesétől. Hetedszerre pedig egy igazi nagy hal, az NB I listavezetője került az útjukba, a megye első számú együttese, amely garantálta a nézőcsúcsot. A délutáni kezdés és a kellemes idő is segített ebben, így több, mint ezren látták, hogy az ETO nem becsüli le idei első kupaellenfelét, illetve hogy a babótiak mindent megtesznek, hogy megnehezítsék vendégük dolgát.

Persze, magabiztos győzelmet arattak a győriek a 32 közé jutásért vívott mérkőzésen. Mindkét félidőben hat-hat gólt szereztek a vendégek, akiknél két fiatal, Németh László és Kozma Máté is pályára lépett. A találkozón három csatár is triplázott, előbb Andrics, majd Dudás, végül Alekszidze szerzett mesterhármast, de Dina, Völgyi és Nicorec is betalált.

Olvasói sztorik