Hírek

A kivételezettek Fehérváron játszanak…

A Videoton játékosát, Viniciust kiállították a Pápa elleni bajnoki meccsen, a szövetség mégsem tiltotta el!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága november 27-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

OTP Bank Liga

Alekszandar Alempijevics (Ferencváros) 3, Muhamed Besics (Ferencváros) 1, Mohl Dávid (Kecskemét), mint visszaeső 2, Demjén Gábor (Pécs), mint visszaeső, 4 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Tárgyalás megtartása után Paulo Vinicius (Videoton) labdarúgót az ellene a Lombard elleni mérkőzésen történt kiállítása ügyében elrendelt fegyelmi eljárásban felmentették.

Új eljárás alapján a PMFC Sport Kft. sportszervezetet, mint visszaesőt, az igazolásból és az átigazolásból a határozat jogerőre emelkedésének napjától Miroslav Grumics labdarúgó átigazolási díja harmadik részletének a Kaposvári Rákóczi Labdarúgó Kft. sportszervezet részére történő megfizetésének napjáig kizárják.

Tárgyalás megtartása után az Újpest, mint visszaeső ellen, az Eger elleni mérkőzésen szurkolói részéről történt pirotechnikai eszközök használat miatt kiszabott 350 ezer forint pénzbüntetést hatályában változatlanul fenntartották.

A Pécs–Paks mérkőzésen a hazai szurkolók részéről történt rendzavarások miatt a Pécset, mint visszaesőt 150 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezik.

Az Újpest–Diósgyőr mérkőzésen a hazai szurkolók részéről történt rasszista megnyilvánulások (huhogás) miatt az Újpestet, mint visszaesőt 250 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezik.

Magyar Kupa

A Nyíregyháza–Debrecen mérkőzésen rendezési hiányosságok és a hazai, valamint a vendégszurkolók részéről történt pirotechnikai eszközök használata miatt a Nyíregyházát, mint visszaesőt 150 ezer forint, a Debrecent, mint visszaesőt, 150 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezik.

NB II

Horváth László (Kaposvár), mint visszaeső 2, Máté II Péter (DVSC) 1, Privigyei Ádám (Kazincbarcika) 1, Pákolicz Dávid (Nyíregyháza) 1, Kovács Ádám (Nyíregyháza) 1, Bernáth Péter (Orosháza) 2, Sárközi Szabolcs (Balmazújváros) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Tárgyalás megtartása után a Weitner Ádám (Tatabánya) labdarúgó korábbi 4 mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

Tárgyalás megtartása után a Cegléd ellen labdarúgó jogosulatlan szerepeltetése miatt elrendelt pontlevonást, hatályában változatlanul fenntartotta.

A Vác–Vasas mérkőzésen rendezési hiányosságok és a vendégszurkolók részéről történt rendzavarások miatt a Vácot írásbeli figyelmeztetésben, a Vasast, mint visszaesőt, 50 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Olvasói sztorik