Hírek

Szabó Ádámot is bundázással gyanúsítják

Szabó Ádám, az MTK korábbi játékosa hamarosan csatlakozna a bajnok Debrecen keretéhez, ám gyanúsítottként hallgatták ki a bundaügyben.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Újabb meccs került a főügyészség látókörébe: a fogadási családok ügyében nyomozók szerint gyanús a 2010. június 5-én játszott MTK II – Cegléd NB II-es találkozó. A kihallgatás után szabadlábon, ám gyanúsítottként távozhatott a Központi Nyomozó Főügyészségről Szabó Ádám, a fővárosiak egykori, az NB II-es Mezőkövesd jelenlegi játékosa, akire a nyártól számított volna a Debrecen bajnokcsapata.

– Ügyfelem értetlenül áll a gyanúsítás előtt, s tagadta az ellene felhozottakat – mondta a Bors című bulvárlapnak dr. Nikula János ügyvéd. – Ádámot, aki egyébként nem is játszott az ominózus mérkőzésen, ezzel a meccsel kapcsolatos kétrendbeli vesztegetéssel gyanúsítják, amelyet az ügyészség szerint felbujtóként követett el. Indítványoztam a szembesítést mindenkivel, aki terhelő vallomást tett rá.

A 24 éves Szabó Ádám, aki neve és arcképe közléséhez is hozzájárult, az MTK neveltje, a 2008-as bajnokcsapat meghatározó futballistája, akinek fényes pályafutást jósoltak.

A DVSC honlapján közlemény jelent meg, amelyben az áll, hogy a bundagyanúba keveredett Szabó Ádám nem volt, és jelenleg sem a Loki játékosa. A télen valóban szó volt róla, hogy a középpályás négy évre Debrecenbe igazol, ám a hajdúsági klub, a Mezőkövesd, és a játékos között végül olyan megállapodás született, amely szerint Szabó Ádám az MTK-tól való távozása után a borsodiakhoz igazol.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik