NB I

Előröl kezdődik a vizsgálat

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MLSZ fegyelmi bizottsága hatályon kívül helyezte az elsőfokú határozatot Miroslav Grumics átigazolási ügyében – írja a PMFC honlapja.

Grumics nyáron érkezett Kaposvárról a pécsi klubhoz. A somogyi klub álláspontja szerint a baranyaiak nem teljesítették a szerb csatár átigazolási díjának második felét. Mint ismert, az MLSZ fegyelmi bizottsága első fokon ezért kizárta a PMFC-t az igazolásból és az átigazolásból, amit a mostani döntés értelmében hatályon kívül helyeztek.

– Ma volt a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága előtt a másodfokú tárgyalása Miroslav Grumics átigazolási ügyének – mondta az ügy jelenlegi helyzetéről Elbert Gábor cégvezető. – Van egyfajta jogi értelmezési vita a Kaposvári Rákóczi és közöttünk. A PMFC-t ügyvédünk képviselte, és a fegyelmi határozat értelmében hatályon kívül helyezte az MLSZ az elsőfokú határozatot, amely szerint a klubunkat kizárta az átigazolásból. Még nincs a kezünkben a papír, de értesültünk róla, hogy új eljárást indítanak, tehát előröl kezdődik a vizsgálat. Azt reméljük, hogy lesz módunk bizonyítani, eddig sem rajtunk múlt, hogy a dolog nem rendeződött.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik