Hírek

Magyar keret a norvégok ellen

Egervári Sándor szövetségi kapitány 24 fős keretet állított össze a válogatott idei utolsó mérkőzésére.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar válogatott november 14-én, szerdán Norvégiát fogadja felkészülési mérkőzésen a Puskás Ferenc Stadionban, ez lesz a mieink utolsó fellépése 2012-ben. A szövetségi kapitány kihirdette 24 fős keretét, amely szinte azonos a törökök elleni győztes világbajnoki selejtező előtt összeállított együttessel – írja az MLSZ honlapja.

– A norvégok elleni évzáró komoly megmérettetés lesz a válogatott számára. Egy nagyon jó erőkből álló ellenféllel találkozunk, amit a vendégek világranglistán elfoglalt huszonhatodik helyezése is mutat – mondta a kerethirdetés után Egervári Sándor. – A norvégok a világ élcsapataival is rendre szoros meccseket játszanak, de azzal a fegyelmezettséggel, amit a törökök elleni selejtező nagy részében hoztunk, és hasonló szurkolói segítséggel sikeresek lehetünk ezen az összecsapáson is. Úgy gondolom, nagyon jó meccsre van kilátás, amely egy újabb nagyszerű erőfelmérő számunkra, és remekül szolgálhatja a felkészülést a márciusi tétmeccsekre is. A keretben nincs nagy változás, ezúttal is az ősszel bizonyított játékosok kapnak lehetőséget. Örömteli, hogy többüknek is nagyon jól megy az utóbbi időszakban klubcsapataikban, az például a magyar labdarúgás óriási sikere, hogy Szalai Ádám jelenleg vezeti a Bundesliga góllövőlistáját.

A norvégok elleni összecsapásra 1000 és 2000 forintos áron kaphatók belépők.

A magyar válogatott kerete

Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton Wanderers, angol), Király Gábor (1860 München, német), Megyeri Balázs (Olimpiakosz, görög)

Védők: Varga József (Debrecen), Vanczák Vilmos (Sion, svájci), Korcsmár Zsolt (Brann Bergen, norvég), Mészáros Norbert (Debrecen), Juhász Roland (Anderlecht, belga), Lipták Zoltán (Győr), Kádár Tamás (Roda JC, holland), Halmosi Péter (Haladás)

Középpályások: Gyurcsó Ádám (Videoton), Gera Zoltán (WBA, angol), Koman Vladimir (FK Krasznodar, orosz), Hajnal Tamás (VfB Stuttgart, német), Szakály Péter (Debrecen), Pintér Ádám (Real Zaragoza, spanyol), Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva, orosz), Elek Ákos (Diósgyőr), Pátkai Máté (Győr), Koltai Tamás (Győr)

Támadók: Szalai Ádám (Mainz, német), Szabics Imre (Sturm Graz, osztrák), Németh Krisztián (Roda JC, holland)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik