Hírek

Keretet hirdettek a norvégok

A Manchester United támadója is ott van Egil Olsen csapatában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A november 14-i Magyarország–Norvégia felkészülési mérkőzés előtt Egil Olsen szövetségi kapitány kijelölte a skandináv válogatott keretét – írja az MLSZ honlapja.

A magyar válogatott idei utolsó ellenfele, a norvég együttes megfiatalított kerettel érkezik Budapestre. Egil Olsen szövetségi kapitány hat olyan labdarúgót jelölt a csapatba, akik még az U21-válogatottban is szerepelhetnek (a norvég U21-csapat november végén az Európa-bajnoki döntőben szerepel). A vendégek három újoncot avathatnak, Tore Reginiussen, Alexander Tettey és Vegard Eggen Hedenstad még nem lépett pályára korábban az együttesben, ezzel párhuzamosan hét labdarúgó kikerült a keretből az októberi tétmeccseken szereplő csapatból.

Egil Olsen kiemelte: kifejezetten jó csapatnak tartja a magyar válogatottat, Egervári Sándor együttese sokat fejlődött az elmúlt időszakban, ezt FIFA-ranglistás helyezése is jól tükrözi. A szövetségi kapitány hozzátette, csapata minden meccsen, így Magyarországon is győzelemre tör, és megpróbál javítani világranglistás helyezésén.

A norvégok az idei világbajnoki selejtező sorozatban két győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel az E-csoport második helyén állnak Svájc mögött.

A norvég válogatott kerete

Kapusok: Rune Jarstein (Viking), Espen Bugge Pettersen (Molde)

Hátvédek: Vegard Forren (Molde), Brede Hangeland (Fulham), Vegar Eggen Hedenstad (Freiburg), Tom Högli (FC Bruges), Tore Reginiussen (Rosenborg), John Arne Riise (Fulham)

Középpályások: Valon Berisha (Salzburg), Daniel Braaten (Toulouse), Magnus Wolff Eikrem (Molde), Tarik Elyounoussi (Rosenborg), Markus Henriksen (AZ Alkmaar), Havard Nordtveit (Mönchengladbach), Alexander Tettey (Norwich), Ruben Yttergard Jenssen (Tromsö)

Támadók: Mohammed Abdellaoue (Hannover), Alexander Söderlund (Haugesund), Joshua King (Manchester United)

A mérkőzésre október 29-én, hétfőn kezdődött a jegyértékesítés, belépőket országszerte az IBUSZ irodáiban, valamint az ibusz.hu internetes oldalon lehet vásárolni. A találkozóra két árkategóriában, kifejezetten olcsón értékesít jegyeket az MLSZ, a drágább belépők kétezer, az olcsóbbak pedig ezer forintba kerülnek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik