Hírek

Jó sorozatot kezdenének a törökök

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Elégedetlen az eddigi három világbajnoki selejtezőn szerzett három ponttal Abdullah Avci, a török válogatott szövetségi kapitánya, ugyanakkor azt reméli, hogy kedden a magyarok elleni összecsapás egy jó sorozat első állomása lesz csapata számára – írja az MTI.

– A románoktól pénteken elszenvedett vereség után egy fájdalmas időszakon mentünk keresztül, de most már csak a magyarok elleni összecsapásra készülünk – nyilatkozta a Puskás Ferenc Stadionban tartott hétfői sajtótájékoztatóján a szakember. – Az eddigi három mérkőzésen mutatott teljesítményünk természetesen rosszabb, mint azt vártuk, de ha ezúttal megszerezzük a három pontot, akkor az egy jó sorozat kezdete lehet.

Avcinak sérülések miatt több játékosát is nélkülöznie kell, ezzel kapcsolatban megjegyezte, a török válogatottat első osztályú futballisták alkotják, így ha valaki kidől, akkor a helyére érkezők ugyanolyan minőséget képviselnek, ráadásul olyan labdarúgói vannak, mint Hamit Altintop, vagy éppen Nuri Sahin.

A két csapat 2006 októberében játszott legutóbbi budapesti összecsapására szívesen emlékezett vissza Hamit Altintop, a Galatasaray középpályása.

– Az szép emlék, ugyanis az akkori 1-0-ás győzelmünkkel nagyot léptünk előre, és később kiharcoltuk az Európa-bajnoki részvételt. A mostani találkozóról én is azt gondolom, mint a szövetségi kapitány, nyernünk kell és akkor végre valami elindulhat – mondta a Tranzonspor játékosa, és hozzátette, talán jól is elsülhet, hogy többen kidőltek a török csapatból, mert a sérültek helyére pályázó futballisták extra motivációval léphetnek majd pályára.

A magyar-török világbajnoki selejtező kedden 20:30-kor kezdődik a Puskás Ferenc Stadionban.

Olvasói sztorik