Hírek

Tétmeccs Egerben 102 nap után

Indul a Ligakupa, és végre az egri szurkolóknak sem kell utazniuk, hogy láthassák kedvenceiket.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

A szövetség engedélyezte, hogy az Egri FC – DVSC-TEVA Ligakupa-csoportmérkőzésre a Szentmarjay Tibor Stadionban kerüljön sor – áll a hevesi klub honlapján.

– A szövetség rendkívül segítőkésznek bizonyult, mint ahogy az egri rendőrkapitányság részéről is nagyon korrekt módon viszonyultak a kérdéshez, így nyílt lehetőség arra, hogy saját otthonunkban rendezhessük a találkozót – közölte az egyeztetések után Tóth Dénes, az Egri FC klubmenedzsere.

Az E-csoport első fordulójának mérkőzését szerdán 17 órától játsszák a csapatok. A nézők 800 forintért válthatnak belépőt az összecsapásra.

Érdekesség, hogy utoljára hazai pályán ugyancsak a DVSC (igaz, annak NB II-es csapata) ellen játszott tétmérkőzést az Eger. A május 26-i másodosztályú párharc során 3-1-re győzött a hazai csapat, amely ezzel jogot szerzett az élvonalbeli indulásra. A bajnokavató és a Ligakupa-mérkőzés között 102 nap a különbség. Azóta azért nem léphet pályára odahaza az együttes, mert a stadionban még nincs villanyvilágítás, és az MLSZ szerint az kötelező.

Olvasói sztorik