Hírek

A megkezdett úton haladnának tovább

Frank Tamás az első hatba várja a nyáron jelentős változásokon átesett Aramist.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn rajtol a teremlabdarúgó NB I következő idénye, amelynek egyik élcsapata lehet a Colorspectrum Aramis gárdája. Az egyesület vezetőedzője, egyben a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Frank Tamás a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, habár a csapatok zöme erősödött a nyáron, az ő céljuk mégis az, hogy az élmezőnyben végezzenek.

– Hogy sikerült az Aramis felkészülése a hétfőn kezdődő bajnokságra?
– A tervezett munkát elvégeztük, vannak ugyan sérültek, de összességében jó előjelekkel várjuk a rajtot. Öten távoztak tőlünk, de a két új játékosunkat, Sámson Zoltánt és Csopaki Istvánt – sikerült beépíteni, valamint a saját fiataljainkat felhozni a szintünkre – vélekedett a Rangadó.hu megkeresésére Frank Tamás.

– Milyen lesz a mezőny erőssége? Mi lehet a csapat célkitűzése?
– Erősödtek a csapatok, a bajnokság menete is változott, hiszen alsó- és felsőház is lesz majd. A Győr kimagaslik a mezőnyből, de utána van öt-hat csapat, amely nagyjából egyforma erőt képvisel. A mi célunk az, hogy legalább az első hatban végezzünk. Szeretnénk folytatni a koncepciónkat, vagyis a fiatalokat beépíteni, úgy gondolom jó úton haladunk.

– Mi a véleménye Reveland Zoltán ügyéről? Félig-meddig már az Aramis játékosa volt…
– Vannak fenntartásaim ezzel kapcsolatban, de persze, valahol meg is értem. Ő már egy pályafutása végéhez közeledő sportoló, aki előnyben részesítette a maga jólétét, ez érthető is. A másik oldalról viszont megvolt már a kézrázás részünkről, ennek ellenére ő mégis továbblépett, amihez azért a fehérvári vezetőknek is volt némi közük.

– Hogy néz ki a válogatott őszi programja?
– Itt is változott a rendszer, hiszen most eldőlt, hogy újra tornarendszerű lesz az Európa-bajnoki selejtező, azt majd márciusban játsszuk. Ami a felkészülést illeti, tervezzük az őszi programot, szeptemberben Szlovákiába vagyunk hivatalosak a Visegrádi Négyek elnevezésű tornára, decemberben pedig páros meccset játszottunk volna a szlovénokkal, de ők lemondták, éppen a versenykiírás megváltozása miatt, így még keressük a lehetséges ellenfelet. Emellett még persze tervezünk edzőtáborokat a tavaszi megmérettetésig.

Olvasói sztorik