Futsal

Fölényes ETO-siker a Szuperkupáért

A bajnok Rába ETO péntek este, Salgótarjánban ismét megnyerte a teremlabdarúgó Szuperkupát.

Kapcsolódó cikkek

Teremlabdarúgó Szuperkupa-mérkőzés
Rába ETO – Mezei-Vill FC Berettyóújfalu 6-2 (2-0)
Salgótarján, 300 néző
Győr: Balázs Z. – DS Martins, Lódi, Dróth, Aguiar. Csere: Al-Ioani, Szeghy, Horváth, Harnisch, Bárdosi, Garrido, Matkovics. Edző: Marco Angulo
MVFC: Tihanyi – Trencsényi, Lovas, Szécsi, Nagy I. Csere: Rábl, Gál, Szabó P., Kiss A., Siska, Welington, Pallai. Edző: Turzó József
Gólszerzők: Aguiar (1.), Dróth (15., 33.), DS Martins (21., 35.), Garrido (37.), illetve Trencsényi (30.), Lovas (32.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A bajnoki címvédő kisalföldiek 6-2-re nyertek a Magyar Kupa-győztes Mezei-Vill FC Berettyóújfalu ellen – tudósít az MLSZ honlapja.

Az eredmény sima győri győzelmet sejtet, de ennél sokkal izgalmasabb, változatosabb volt a találkozó. Az első félidőben a bajnokcsapat szerzett két gólt, de az MVFC kifejezetten jól, frissen, ötletesen, szellemesen játszott. Sok hajdúsági helyzet kimaradt, a Rába ellenben gólokra váltotta lehetőségeit.

A második játékrész gyors győri góllal indult, akkor úgy festett, eldőlt a kupa sorsa. Alig néhány perc alatt azonban a Berettyó feljött 3-2-re, és ismét szoros lett a mérkőzés. A kisalföldi legénységnél pályára kerültek a légiósok, és gyorsan 5-2-re alakult az állás. Ezzel el is dőlt a mérkőzés, a jobb játékosállománnyal rendelkező, s jobb erőnléttel bíró Rába ETO újabb trófeával gazdagította gyűjteményét.

Olvasói sztorik