Futsal

Pénteken lesz a Szuperkupa-mérkőzés

Salgótarjánban rendezik a teremlabdarúgó Szuperkupa-mérkőzést a Rába ETO és az MVFC Berettyóújfalu csapatai között.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 2011–2012-es évadban a bajnoki címet a Rába ETO, a Magyar Kupát pedig a Mezei-Vill FC Berettyóújfalu nyerte meg. A két csapat pénteken Salgótarjánban meccsel a Szuperkupáért. A megelőző két szezonban a győriek a bajnokságban és a kupában is az élen végeztek, ezért automatikusan elnyerték a trófeát, ezúttal azonban kihívójuk akadt.

A nyári szünetben a kisalföldiek keretében is történtek változások, a klub szerződtette a 27-szeres portugál válogatott Fabio Aguiart, az Európa-bajnok és UEFA Futsal Cup-győztes spanyol Juan Ramón Rodríguez Calvót, illetve a szintén spanyol Isidoro Garrido Luquét. Távozott Gabriel Dobre, valamint Gyurcsányi Zsolt. Előbbi Máltán, utóbbi Cipruson folytatja pályafutását – áll az MLSZ honlapján.

A hajdúságiaktól Nagy Tamás szintén Ciprusra távozott, Victor Togoi Cosmin valószínűleg a szentendrei csapatot erősíti a továbbiakban, a brazil játékosok, Michel Melo Jose és Leonardo da Silva Mendes pedig nem térnek vissza. Kolompár Zsolt sem lesz már a gárda tagja, ő abbahagyja a sportot. Jelenleg egy brazil próbajátékos is együtt készül a többiekkel, őt nagy valószínűséggel leigazolja a klub. Az MVFC-hez szerződött a DEAC Armada két játékosa, Siska Gergely és Nagy Zsolt.

Olvasói sztorik