Hírek

Megmenekül a pontlevonástól a Vasas?

Megúszhatja a pontlevonást a Vasas, ugyanis kifizette volt edzőjét, Komjáti Andrást kifizette.

Kapcsolódó cikkek

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

Bajnoki pontlevonás fenyegette a Vasast, de mivel az augusztus 15-én menesztett Komjáti Andrást kifizette a klub, talán elkerüli a büntetést.

– Markovits László klubelnökkel megegyeztem, és az angyalföldiek rendezték velem szembeni tartozásukat – mondta Komjáti a Bors című bulvárlapnak.

Emiatt tehát már nem fenyegeti pontlevonás az angyalföldi klubot, amely azonban másik ex-trénerének, a horvát Marijan Vlaknak szintén tartozott, ezért követi éppen ő a kispadon a kirúgott Urbán Flóriánt. Az újság információi szerint azonban Urbánt az idény végéig kifizették, bár az edző a szerződésbontásáról nem beszélhet.

A Vasasnál az utóbbi hetekben történetekről Markovits László elnök sem kívánt nyilatkozni, annyit azonban elárult, hogy a nemrég kapott százmillió forintos kormányzati hozzájárulásból a futballszakosztályukra egy fillért sem költhetnek.

Az nso.hu közben megírta, hogy az régi-új edző ismét az első csapatnál számít az eddig mellőzött, az NB III-as keretbe száműzött Farkas I Balázsra, valamint Simek Péterre.

Olvasói sztorik