Hírek

Pontlevonás a Vasastól tartozás miatt

Tartozik volt edzőjének a Vasas, ezért pontokat vonhatnak le a csapattól.
Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén az alábbi határozatokat hozta.

OTP Bank Liga

A fegyelmi tanács a határozat jogerőre emelkedésétől kezdődően a Vasas Futball Kft. sportszervezet, mint visszaeső, legmagasabb osztályban szereplő csapatával szemben bajnoki fordulónként 1 büntetőpontot állapít meg, mindaddig, amíg a Komjáti Andrással szemben fennálló tartozását nem fizeti meg.

A Vasas Futball Kft. sportszervezetet, mint visszaesőt, az igazolási és átigazolási jogból kizárja, ameddig Ambrusics Róbert labdarúgóval szemben fennálló tartozását nem fizeti meg. Az FT az eljárás alá vont sportszervezetet az Igazolási és Átigazolási Szabályzat rendelkezésének megsértéséért 50.000 forint pénzbüntetés megfizetésére is kötelezi.

A Haladást, mivel az FTC elleni mérkőzés után a vendégcsapat autóbuszát megrongálták, a soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén, a kötelezően előírt rendezői létszám 10 fővel történő felemelésére, és ezen mérkőzésen szövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeinek viselésére kötelezi.

Az FT tárgyalás megtartása után Kugyela Zsolt sportszakemberrel (játékosügynök) szemben hozott – a sportszakember ellen elrendelt fegyelmi eljárás és sporttevékenység végzésének felfüggesztésével kapcsolatos – korábbi határozatát megváltoztatta, és Kugyela Zsolt sportszakembert az ellene elrendelt fegyelmi eljárásban elévülés okán felmentette.

NB II

Csizmadia Csaba (Gyirmót) 1, Gyánó Szabolcs (Kozármisleny) 4, Goran Beleuc (Dunaújváros Pálhalma) 4, Balogh Miklós (Békéscsaba), mint visszaeső 2 és Juhász Norbert (Orosháza) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Major László vezetőedző (Orosháza) a kispadtól és az öltözőtől 3 soron következő NB II-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott!

Az FT a Békéscsabát, mint visszaesőt, szurkolóinak az Orosháza elleni mérkőzésen történt rendzavarásai (különböző tárgyakat dobáltak a játéktérre) miatt 100.000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Olvasói sztorik