Hírek

Újabb pontlevonások fenyegetik a Vasast

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi tanácsa újabb két ügy miatt további pontlevonásokat helyezett kilátásba a Vasassal szemben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MLSZ honlapja szerint a fegyelmi tanács kedden úgy határozott, hogy a fővárosi klubtól, mint visszaesőtől bajnoki fordulónként 2-2 pontot von le, egészen addig, amíg a korábbi vezetőedzővel, a horvát Marijan Vlakkal szemben fennálló tartozását nem rendezi. A levonások az ítélet jogerőre emelkedésétől kezdődnek meg.

Az angyalföldi egyesületet további két pont levonásával sújtotta a testület Haris Mehmedagics két mérkőzésen történt jogosulatlan szerepeltetése miatt. A levonás ebben az esetben is a döntés jogerőre emelkedését követően lép életbe.

Az angyalföldieket múlt héten a korábbi trénerrel, Komjáti Andrással szemben fennálló tartozás miatt büntették: a csapattól egy-egy pontot fognak levonni, amíg nem fizeti ki a szakembert. A testület múlt kedden ráadásul az igazolási és átigazolási jogból is kizárta a klubot addig, ameddig Ambrusics Róbert labdarúgóval szemben fennálló tartozását nem fizeti meg.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága mai ülésén az alábbi határozatokat hozta.

Magyar Kupa

Ladányi Tibor (MTK) korábbi 2 MK országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltását 1 mérkőzésre szóló eltiltásra mérsékelte.

NB II

Papucsek Barna (Videoton-PFLA) 1, Nagy János (Újpest FC B) 2, Ganon Fousseni Bamba (Szeged) 2, Stefan Mardare (DVSC-DEAC) 1, Komlósi Ádám (Kazincbarcika) 3, Kiss László (Balmazújváros) 1 és Zana Norbert (Vecsés) 3 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Damir Milanovics labdarúgó egy mérkőzésen történt jogosulatlan szerepeltetése miatt a Duna FC Tatabánya NB II-es csapatával szemben, a jelen határozat jogerőre emelkedése után, egyszeri alkalommal 2 büntetőpont levonását rendelik el.

Goran Beleuc (Dunaújváros Pálhalma) korábbi 4 mérkőzésre szóló eltiltását 1 mérkőzésre szóló eltiltásra mérsékelte.

Olvasói sztorik