Hírek

Vasas-kabaré: Marijan Vlak visszatér!

Urbán Flórián helyett mostantól ismét a horvát Marijan Vlak irányítja az OTP Bank Ligában kiesés ellen küzdő Vasas csapatát.

Kapcsolódó cikkek

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

A közlemény szerint a szakmai stáb többi tagja változatlanul folytatja munkáját a kerettel, az elsődleges cél pedig az, hogy a jelenleg 15. helyen álló együttes kiharcolja a bennmaradást.

A Vasasnál a mostani idényben ez már a harmadik edzőváltás: augusztusban Komjáti Andrást váltotta Marijan Vlak, majd január közepén a távozó horvát szakember helyét vette át addigi segítője, Urbán Flórián, akivel hat meccsen egy győzelem és öt vereség volt a bajnoki mérleg!

„Az elmúlt napokban több egyeztetésen vagyunk túl, és minden szempontot megvizsgálva arra a következtetésre jutottunk, hogy a bajnokságban hátralévő hét fordulóra a jelenlegi keretet korábban már felkészítő Marijan Vlakot kérjük fel vezetőedzőnek. Holnap Tóth András pályaedző tartja meg az edzést, Marijan Vlak csütörtökön csatlakozik az együtteshez. A Vasas ezúton is köszöni Urbán Flórián munkáját, és azt, hogy az elmúlt hónapokban a nehéz körülmények ellenére kitartott a csapat mellett” – áll a klub honlapjának közleményében…

Olvasói sztorik