Hírek

Németh Károly a Nyíregyháza edzője

Pénteken már edzeni is fognak a játékosok az új szakmai stáb irányításával.

Kapcsolódó cikkek

Csütörtök délután találkozott az új nyíregyházi futballcsapat vezérkara a leendő keret tagjaival. Brekk János leendő tulajdonosként és szakmai vezetőként vázolta a klub jövőképét, majd átadta a szót az új vezetőedzőnek, Németh Károlynak.

– Egy biztos állást hagytam ott a másik oldalon – mutatott a centerpálya túloldala felé, a Nyírsulira célozva az új tréner. – Úgy éreztem, hogy a Nyíregyháza Spartacus életében egy új fejezet kezdődik, és ennek részese akarok lenni. Öröm látni, hogy a jelenlévő közül sokan a Nyírsuliban nevelkedtek, jó páran pedig Brekk János hívószavára érkeztek vissza. Olyan nyugodt, kiegyensúlyozott öltözői légkört szeretnék majd, hogy a játékosok szívesen, örömmel jöjjenek a tréningekre. Kemény munka vár majd ránk, ám azt szeretném, ha nem kényszerből, hanem élvezettel dolgoznának. Nem szeretnék görcsös, remegő játékosokat, hanem bátrakat, vállalkozó szelleműeket. A foci nem bonyolult játék, és hatvan százalékban mentalitás kérdése.

Ami a szakmai stábot illeti, Márton István ismét szerepet kap, mégpedig pályaedzőként és technikai vezetőként. A kapusedző ismét Téglási Gábor, aki örömmel tért vissza Nyíregyházára. Sok még a nyitott kérdés, nincs még klubigazgató sem, ám Brekk János úgy véli, nem lenne szerencsés elhamarkodottan dönteni.

Az viszont biztos, hogy pénteken délelőtt első hivatalos tréningjét a Filo Focicsarnokban fogja vezényelni Németh Károly – írja a Szabolcs Online.

Olvasói sztorik