Hírek

A Spartacus új ügyvezetője nem akar bolhacirkuszt

A tervek szerint január 18-án ülnek össze újra a nyíregyházi klub tulajdonosai.

Kapcsolódó cikkek

Január elsejétől Vígh Gábor a klub új ügyvezetője. Jelenleg folyamatban van az átadás-átvétel, ám ezt több dolog is akadályozza – írja a Szabolcs Online.

– Nincsenek birtokomban a cég könyvelésének szükséges dokumentumai, illetve a kisebbségi tulajdonosok írásbeli hozzájárulásai a tulajdonosi kör strukturális változtatásához – részletezte Vígh Gábor. – Ezek hiányában pedig nem lehet benyújtani a változtatási kérelmet a cégbírósághoz. Úgy vélem, hogy a korábbi ügyvezető és a kisebbségi tulajdonosok csak szóban készségesek, ám tetteikkel, írásbeli nyilatkozataikkal mindezt nem erősítik meg. Éppen ezért január 18-ra szeretnék összehívni egy újabb tulajdonosi közgyűlést, ahol már dűlőre kell jutnunk, mert nem szeretnék bolhacirkuszt ebből az egészből. Azok a leendő új tulajdonosok, akik beszállnának a klub működtetésébe bennem bíznak meg, ám egyelőre a labda a régi ügyvezetőnél és a kisebbségi tulajdonosoknál pattog, ám ők mintha kézzel-lábbal ragaszkodnának a korábbiakhoz.

A csapatnak már el kellett volna kezdeni a felkészülést, de egyelőre még nem tudni, hogy a játékosok közül kikre számítanak, és kik távoznak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik