NB II

„Nem dől össze a világ”

Elek Norbert szerint várható volt, hogy előbb-utóbb megszakad a győzelmi szériájuk, ennek ellenére mennek tovább a céljaik megvalósításáért.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Elszenvedte első vereségét az NB II Keleti-csoportjában a Mezőkövesd-Zsóry, miután a hetedik fordulóban 2-1-re kikapott a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő otthonában. Véber György legénysége ennek ellenére továbbra is listavezető, négy ponttal megelőzve a tabellán második Nyíregyháza Spartacust. Elek Norbert, a borsodi együttes csapatkapitánya a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy nem törtek le a vereség miatt, és azon dolgoznak, hogy újabb győzelmi sorozatba kezdjenek.

– Mennyire volt szokatlan, hogy most nem önöknek gratuláltak a mérkőzés után?
– A hosszú sikersorozat után kicsit benne volt a levegőben, hogy előbb-utóbb megszakad, de hát nem dől össze a világ. Maradunk ezen az úton, a céljaink változatlanok, és a következő meccsen már újra a győzelemért játszunk – vélekedett a Rangadó megkeresésére Elek Norbert.

– Milyen volt maga a találkozó?
– Jó iramú, küzdelmes mérkőzés volt. Két elkerülhető gólt kaptunk az első játékrészben, az egyiket egy lecsorgó labda után, a másikat pontrúgásból. A második félidőben próbáltunk hatékonyabban támadni, de sajnos csak egy gól sikerült szereznünk.

– Ennek ellenére tetemes előnnyel vezetik a tabellát. Miben rejlik a győzelem kulcsa?
– Jó csapat alakult ki Mezőkövesden, az újonnan érkezőket is sikerült beépíteni a csapatba. Nyáron volt egy kéthetes tatai edzőtáborunk, ami előnyünkre vált, hiszen nagyon összeszokott a társaság. Egyénileg is remek labdarúgók alkotják a csapatot, plusz még ott van az edzőnk, Véber György, aki emberileg és szakmailag is kiváló. Van egyfajta habitusa, de ezt Mezőkövesden mindenki elfogadta.

– A következő fordulóban az Orosházát fogadják. Mit vár ettől az összecsapástól?
– Masszívak nagyon, jó játékosok alkotják a keretüket, úgyhogy nehéz mérkőzésre számítok, de itthon nekünk muszáj nyernünk, pláne most. Reméljük sikerül megdöntenünk a hatmeccses győzelmi szériánkat!

Olvasói sztorik