NB I

Véber az egyik jelölt Kecskeméten

A Mezőkövesd edzője válthatja Török Lászlót a KTE kispadján.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A KTE vezetőedzője, Török László vasárnap benyújtotta lemondását, utódja pedig Véber György, az NB II Keleti-csoportjában listavezető Mezőkövesd trénere lehet.

A Pápa elleni hazai vereség után vasárnap Török László, a Kecskeméti TE vezetőedzője benyújtotta lemondását, a klub vezetősége hétfőn ül össze, és dönt a vezetőedző sorsáról. A pletykák máris elindultak, vajon ki lehet az utódja Töröknek a kispadon. A hatharom.hu információi szerint az NB II Keleti-csoportjában öt forduló után százszázalékos teljesítménnyel listavezető Mezőkövesd vezetőedzője, Véber György az egyik jelölt!

A borsodi csapat idén megállíthatatlannak tűnik, a kecskeméti vezetőség pedig szívesen látná a korábban Pápán már az NB I-ben is bizonyító edzőt a csapatnál. A mezőkövesdi klubnál az idény végéig szóló szerződése van Vébernek, a másodosztályú egyesület sportigazgatója, Bocsi Anna a hatharom.hu megkeresésére úgy nyilatkozott, a szerződés esetleges meghosszabbításáról még korai lenne beszélni, azonban Véber munkájával maradéktalanul elégedett a vezetőség.

A Kecskemét kedden Mezőkövesden a Debrecennel játszik edzőmeccset, az NB I-es klub vezetői ekkor tárgyalnának Véberrel az esetleges váltásról.

Fontos részlet: Véber szerződésében van egy pont, mely szerint, ha az NB I-ből kapna megkeresést, akkor nem gördítenek akadályt a távozása elé…

Olvasói sztorik