Videó

3 Újpest-gól

A törökországi edzőtábor utolsó edzőmérkőzését az ukrán élvonal ötödik helyén álló Csernomorec Odessza ellen játszotta az Újpest FC, amely remek játékkal magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Grégory Christ egy távoli tekeréssel nyitotta a gólok sorát, s a francia középpályás mellett Remili Mohamed és Szélesi Zoltán is eredményes volt. A hajrára beszállt Bruno Moraes is, aki november 25-én elszenvedett kézsérülése után először játszhatott együtt csapattársaival. Jos Daerden szerint a pályán eltöltött rövid időnek inkább lélektani jelentősége volt a brazil támadó számára. A belga vezetőedző örül annak, hogy erős ellenféllel szemben tudtak bizonyítani a játékosok.

– A meccs nagyobb részében azt láttam vissza a csapattól, amit szerettem volna. Hatvan-hetven percig kimondottan jól játszottunk az elvárásoknak megfelelően jó játékerőt képviselő Odessza ellen. A játék minden elemében előrébb léptünk az eddigi felkészülési találkozókhoz képest. Működött a letámadás, ha elveszítettük a labdát, akkor gyorsan visszaszereztük azt, egyszóval egyben volt a csapat. Természetesen a győzelemnek is örülök, hiszen így jobb hangulatban zárhatjuk az edzőtábort, de még fontosabb számomra, hogy milyen összeszedett játékkal nyertük meg a meccset.

Olvasói sztorik