NB I

Különben dühbe jövünk

Az Újpest FC elnök-tulajdonosának véleménye a klub átvételével felmerült kérdésekkel kapcsolatban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint ahogyan azt már a legtöbb szurkoló tudja, a klub átvételével kapcsolatban felmerült néhány furcsaság. Ezek miatt jelenleg több mint negyven polgári, vagy munkajogi ügy van folyamatban, és a sok üggyel kapcsolatban büntetőfeljelentést is tettünk – írja az Újpest FC tulajdonosa, Roderick Duchatelet a klub honlapján.

Véleményem szerint, nem ő maga volt az ötletgazda, hanem a mögötte álló emberek mozgatták a szálakat – utal egy konkrét esetre a belga. Úgy néz ki, hogy most is hasonló esettel állunk szemben néhány játékossal kapcsolatban. Azért gondolom ezt, mert ugyanazok az ügyvédek adták be a keresetet a jelen ügyekben, mint a korábbiakban. Ezért gondolom azt is, hogy a szereplők ismét zsinóron rángatott bábok. Én a kezdetektől fogva a bábozókra és nem a bábokra akartam koncentrálni.

Elegem van. Arra akarom költeni a pénzemet, amire én szánom, és ez az Újpest FC Kft., a labdarúgócsapatunk és nem pedig bábok mozgatóinak a zsebei. Mostantól kezdve a játékosokra nem úgy fogok nézni, mint zsinórokon mozgatott bábokra, hanem, mint felnőttekre, akik maguk döntenek tetteikről. Arra fogom kérni az ügyvédeimet, hogy tegyenek meg mindent azért, hogy polgári úton visszakövetelhessük a pénzt, és ezzel egy időben büntetőfeljelentést teszek majd, hogy azok az emberek megkapják méltó büntetésüket, akik ezeket az ügyleteket kitalálták és azok is, akik segítettek ezt megvalósítani.

És még valami: a fenti állításokra bizonyítékaim vannak, ezekből vontam le bizonyos következtetéseket, amelyek a magánvéleményemet képviselik, melyet szabadon kinyilváníthatok – folytatja Duchatelet.

Azokat, akik mégis úgy érzik, meg lettek szólítva kérem, tekintsék ezt a nyilatkozatot úgy, mint egy felhívást arra, hogy eldöntsék, melyik oldalon állnak – írja végül, de hogy egészen pontosan milyen ügyekről is van szó, azt ide kattintva elolvashatják!

Olvasói sztorik