NB I

Microsoft–Újpest házasság

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Szusza Ferenc Stadion médiatermében írta alá a vállalat és a klub közötti stratégiai együttműködésről szóló szerződést Papp István, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója és Roderick Duchâtelet az Újpest FC elnök-tulajdonosa.

Egy nappal az első csapat Törökországba indulása előtt a pályán kívül erősítettek az újpestiek, miután bemutatták új technikai támogatójukat, a Microsoft Magyarországot. Az eseményen az Újpest FC kapitánya, Vermes Krisztián indította el elsőként a klub mobilalkalmazását, majd Kőnig Tibor, a Microsoft Magyarország főmérnöke mutatta be a gyakorlatban, hogy miben lesz a világ vezető számítástechnikai cége az Újpest segítségére.

– A Microsoft új korszakának egyik fontos mérföldkövét a Windows 8 megjelenése, és az azon elérhető alkalmazások jelentették. Ezért nem titkolt célunk az, hogy a Windows Áruházba olyan alkalmazások kerüljenek, amelyek kifogástalanok, helyben is releváns tartalmat adnak, ugyanakkor világszerte is érdekesek lehetnek. Az Újpest FC és egyben a magyar labdarúgás számára fejlesztett alkalmazás helyi érvényessége megkérdőjelezhetetlen, hiszen minden korábbinál gyorsabb és testre szabottabb kommunikációs csatornát kínál a játékosok, a klub, és a szurkolók háromszögében. Nemzetközi érvényességét pedig egy közös nyelv, a foci igazolja – mondta Papp István, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik