NB I

Ismét gonosz volt az időjárás

A heves esőzések miatt ismét pálya nélkül maradtak a Belekben edzőtáborozó újpestiek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Úgy tűnik, ha Újpesten havazik, akkor Belekben szakad az eső, ugyanis akárcsak az első edzőtábor alkalmával, most is akkora mennyiségű csapadék esett a tengerparti török városra, hogy a helyszínen edzőtáborozó csapatokat nem engedték rá az edzőpályákra – írja az újpestiek honlapja.

Jos Daerden vezetőedző kényszerből ezúttal is módosított az eredeti edzésprogramon, a játékosok délelőtt futballpálya helyett a már ismerős tengerparton futottak.

– Tegnap egész nap utaztunk, így délelőtt egyébként is egy átmozgató jellegű edzést tartottunk volna – magyarázta a tréner. – Ebből a szempontból nem akkora probléma, hogy tengerparti futás és úszás volt az ebéd előtti program, de délután már mindenképpen a pénteki meccsre akartunk készülni. Természetesen így is két edzésünk volt, délután Mezei Tamás és Steven Vanharen irányításával a szálloda egyik különtermében dolgoztak a játékosok.

Délután már nem esett az eső, ezért pénteken elvileg nem lesz akadálya annak, hogy a csapat lejátssza a Gaz Metan Medias elleni edzőmérkőzést.

– A román csapat elleni mérkőzésen azt szeretném látni, hogy védekezés szervezettségében mennyire tudjuk megvalósítani azt, amit eddig a felkészülés során gyakoroltunk, valamint, hogy labdaszerzés után fel tudjuk-e építeni úgy a támadásainkat, ahogyan azt kérjük a játékosoktól. Este döntjük el, hogy kik játszanak majd és mennyit, ennek függvényében dől el, hogy a délelőtti edzésen ki mekkora terhelést kap – magyarázta Jos Daerden.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik