NB I

Megfosztották a gólszerzéstől

Dusan Vasziljevics mesélt a törökországi edzőtáborozásról, és a Baku elleni furcsa hármas sípszóról is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hazaérkezett a törökországi edzőtáborból az Újpest FC, amely a beleki sportkomplexumban 3-1-re kikapott a német Kaiserslauterntől, az azerbajdzsáni FC Bakut azonban 2-0-ra legyőzte. A Rangadó.hu odahaza, Montenegróban érte utol Dusan Vasziljevicset, a harmincéves középpályás pedig készségesen mesélt az edzőtáborról, és kitért arra is, hogy az azeriek ellen miképp vetett véget a játékvezető az összecsapásnak…

– Nagyon jó volt Törökországban készülni. Ideálisak voltak a körülmények, itthon úgyse tudtunk volna normálisan edzeni az időjárás miatt – mesélte Vasziljevics, aki egy évvel ezelőtt tért vissza a lilákhoz a Videotontól. – Sokat edzettünk, és játszottunk két edzőmeccset. Az elsőn ugyan kikaptunk, mivel mi még akkor jártunk a munka elején, a Kaiserslautern pedig már a bajnoki nyitányra hangolt. Utána viszont a második felkészülési találkozónkon már sikerült javítanunk a Baku ellen.

– Ez utóbbi meccsen történt egy kis érdekesség a lefújást illetően…
– Valóban! Labdát szereztem az ellenfél térfelén, aztán már szinte üresen vezethettem volna a kapusra a labdát, amikor a játékvezető lefújta a találkozót. Nem tudom, hogy direkt, vagy csak nem követte az eseményeket, mindenesetre érdekes volt. Azonban ennek túl nagy jelentősége nyílván nem volt.

– Mivel tölti a háromnapos edzésmentes időszakot?
– Hazalátogattam Montenegróba a családomhoz. Ha tehetem, akkor meglátogatom a szüleimet. Azonban sokat nem lehetek itthon, rövidesen már utazom is vissza Budapestre, hogy folytassuk az elkezdett munkát a csapattal.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik