NB I

Gólgazdag meccset vár

A korábban Székesfehérváron is futballozó Dusan Vasziljevicsnek sárga lapjai miatt ki kell hagynia a Videoton elleni mérkőzést.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vasárnap délután a Videoton otthonában szerepel az Újpest csapata az OTP Bank Liga 17. fordulójában. A két együttest mindössze négy pont választja el a tabellán, így biztosan a végsőkig kiélezett találkozó elé nézünk. Korábban a székesfehérváriakat is erősítette az újpesti Dusan Vasziljevics, akinek öt sárga lapja miatt ki kell hagynia a hétvégi összecsapást. A szerb középpályás a Rangadó.hu érdeklődésére elárulta, hogy csalódott az Újpest eddigi szereplése miatt.

– A bajnokság előtt arra számítottam, hogy legalább az első négyben leszünk, sajnos azonban nem így sikerült eddig – kezdte a harmincéves labdarúgó. – Nagyon sajnálom, mert hét-nyolc pontot szerintem elszórakoztunk. Győrben, Pápán és Szombathelyen is pontokat hullajtottunk. Ha ezzel a néhány ponttal több lenne most az Újpest neve mellett a tabellán, akkor szerintem ott lennénk, ahol a helyünk van.

– Hogyan emlékszik vissza a Videotonnál eltöltött két évre?
– Nagyon jó emlékeket őrzök abból az időszakból. Bajnokok is lettünk, és öröm volt abban az együttesben szerepelni. Sajnos most az utolsó meccsen besárgultam, így nem tudok pályára lépni a vasárnapi összecsapáson.

– Mit szól a fehérváriak Európa-Liga szerepléséhez?
– Engem is meglepett, hogy milyen jól szerepelnek, illetve mennyire jól játszottak néhány meccsükön. Kicsit sajnálom, hogy a legutóbbi két találkozón nem tudtak jobb eredményt elérni, de csak gratulálni tudok a Videotonnak, hiszen kiválóan helyt álltak.

– Mit vár a vasárnapi összecsapástól?
– Szerintem nagyon jó mérkőzés lesz, hiszen mindkét gárda a támadófocit részesíti előnyben. A Székesfehérvár is rendkívül támadólag lép fel a magyar bajnokságban, illetve az Újpest sem az a védekező típusú együttes. Úgy gondolom, hogy nagyon jó kis meccs lesz, és sok gólt várok a találkozón.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik