Videó

JCM vállalná!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Úgy tűnik, nem a tervek szerint halad a fehérvári edzőügy… Paulo Sousa távozott, de Sergio Conceicao érkezését hivatalosan még mindig nem jelentették be! Közben a csapatkapitányt, Sándor Györgyöt kölcsönadták az araboknak, a Videoton kerete pedig Spanyolországban edzőtáborozik.

A csapat Sousa korábbi pályaedzője, Joan Carrillo Milan irányításával kezdte meg a felkészülést. JCM a klub honlapján elmondta, amennyiben a klub vezetése úgy dönt, hogy a későbbiekben is első számú edzőként számít rá, készen áll a feladatra.

– De megmondom őszintén, egyelőre nem foglalkozom a jövővel, hiszen rengeteg feladatunk van most a jelenben, csakis erre koncentrálunk – magyarázta a tréner, aki még nem tudta megmondani, ki lesz a csapatkapitány. Annyit azonban elárult, hogy négy játékos volt kijelölve a posztra, hierarchikus rendszerben. Az első helyen Sándor György állt, őt Tóth Balázs, Torghelle Sándor és Marco Caneira követte. Ez azt jelenti, hogy a második számú, azaz Tóth Balázs lépett most az első helyre.

(fotó: vidi.hu)

Olvasói sztorik