NB I

Nagy nehezen odaértek…

Majdnem húszórás utazást követően érkezett meg a Videoton küldöttsége Spanyolországba.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az edzőtáborba utazó székesfehérvári csapat szerdán késő éjszaka érkezett meg a dél-spanyolországi Málaga repülőterére, azok után, hogy több órára Párizsban ragadt az egész keret és a teljes stáb is. Amikor már mindenki elkönyvelte, hogy ennél több balszerencse nem érheti a játékosokat, kiderült, hogy a Budapesten a repülőgépre feladott csomagok nagy része Párizsban elkeveredett, így azok nem érkeztek meg a játékosokkal együtt Spanyolországba. Az Air France-nak tehát nem csak a Vidit nem sikerült időben eljuttatnia Málagára, de a feladott poggyászokat sem. Összesen 14 ember személyes holmija vesztegel Párizsban – áll a klub honlapján.

Párizsban a közel hétórás kényszerpihenőt a legtöbben a repülőtéren töltötték, de voltak olyan kalandra éhes játékosok is, akik taxiba pattantak, és az előre nem tervezett szabadidőt gyors városnézéssel töltötték. Csütörtökön azonban már a munkáé lesz a főszerep, Joan Carrillo Milan délelőtt és délután is edzést vezényel a csapat számára.

A spanyolországi edzőtáborba elutazott az első kerettel a Puskás Akadémia NB II-es csapatából Kleinheisler László, Fabio és Luque, valamint az U19-együttesben szereplő Zsótér Donát, aki ősszel több Ligakupa-mérkőzésen is pályára lépett.

Olvasói sztorik