NB I

Conceicao kedden aláírhat

Akár már kedden aláírhatja szerződését a portugál Sergio Conceicao a Videoton csapatánál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az M1 televízió déli sporthíradójában az átigazolási hírekre szakosodott olasz TuttoMercato újságírója, Alessio Alaimo számolt be arról, hogy az 56-szoros portugál válogatott futballista ül le a székesfehérvári együttes kispadjára – írja az MTI.

– Biztos forrásból tudom, a portugál edző ma találkozik a magyar klub vezetőivel és aláírja két évre szóló szerződését. Mi kifejezetten az átigazolási hírekkel foglalkozunk, ritkán tévedünk – mondta Alaimo.

Az ojogo.pt oldalon ugyanakkor arról közölte cikket, hogy a tréner tagadja magyarországi munkavállalását. Azt nyilatkozta, hogy csak azért mondott fel az Oldhanense csapatánál, mert már nem volt motivált. Pedig korábban megírták, hogy a Fehérvárról távozó Sousa összeállított egy listát, amely a lehetséges utódai nevét tartalmazták, s a klubvezetők erről választották ki Sergio Conceicaót, aki állítólag már tárgyalt is hazánkban.

Sousa 2011 májusában került a Videotonhoz, amellyel a legutóbbi szezonban bajnoki ezüstérmet szerzett, majd az új idényben az Európa Liga főtáblájára jutott. Ott csoportjában két győzelemmel, hat ponttal a harmadik helyen végzett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik