Futsal

Egy félidő az élet…

Hétfőn mind a négy teremlabdarúgó-mérkőzésen jelentős változás történt a szünet után...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Habár a szünet előtt már két góllal is vezetett az Újszegedi TC a MAFC otthonában, a fővárosiak a második félidőben felkapaszkodtak, és sikerült pontot menteniük – tudósít a szegedma.hu.

Újoncot avatott a több sérültjét és az eltiltott Hegyesi Zsoltot nélkülözni kényszerülő UTC: a magyarkanizsai Igor Bilics tetszetős játékával hívta fel magára a figyelmet már a mérkőzés elejétől kezdve. Az UTC a papírformának megfelelően megszerezte a vezetést Juhász Imre révén, aki egy kipattanó labdát értékesített, ám a hazaiak fokozatosan felbátorodtak az első félidő folyamán, s ahogyan gyűltek a vendégfaultok, úgy kellett Tombácz Róbertnek is mind többször védenie. Igaz, többször is növelhette volna előnyét a szegedi alakulat az első játékrészben Bilics remek előkészítései révén, ez mégis a legváratlanabb pillanatban, a szünet előtt két másodperccel jött össze egy Tombácz-féle kidobás után Koncz Zsolt által (0-2).

A második félidő gyors gólváltással indult, Öreglaki Norbert labdaszerzés utáni egyéni akciója jelentette a hazaiak első találatát, majd egy szögletet követően ismét Juhász helyezkedett jól (1-3). A fővárosiak nem hagyták annyiban a dolgot, megérezték, hogy fogható az UTC, s az első félidei bátor játékot folytatva a félidő derekán Fehér Krisztián két villanásával egyenlítettek (3-3). A hátralévő időben huszáros rohamokat vezetett a Szeged a hazaiak kapuja ellen, ám nem volt szerencséje. Védekezésben annál inkább, hiszen a MAFC kapufáig is eljutott. A fővárosiak a hajrában a kapusukat lehozva öt mezőnyjátékossal támadtak, s Koncz Zsolt másodpercekkel a vége előtt eldönthette volna a találkozót. Ez azonban nem sikerült, így maradt a pontosztozkodás.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 21. forduló

DEAC Armada Futsal Club – Gödöllői Bikák 5-7 (2-3)

Gólszerzők: Kövér (8.), Varga D. (20.), Nagy I. (21., 27.), Szabó Cs. (39.), illetve Biczi (8.), Nagy R. (13.), Belinszky (öngól 18.), Vidák (21., 35.), Szimcsák (25.), Szente (40.)

Rába ETO – 1. FC Veszprém 10-3 (3-2)

Gólszerzők: Harnisch (10.), Martins (10., 24., 31., 32.), Fabio (21., 31.), Al-Ioani (23.), Dróth (40.), Bárdosi (40.), illetve Finta (14.), Vas (17.), Bakay (35.)
Kiállítva: Balázs Z. (13.)

Mezei-Vill FC Berettyóújfalu – Swietelsky-Haladás VSE 7-1 (1-0)

Gólszerzők: Szabó P. (13.), Trencsényi (23., 27., 39.), Rábl (24., 38.), Szécsi B. (26.), illetve Németh P. (36.)

MAFC-BME-Docler Akadémia – Újszegedi TC 3-3 (0-2)

Gólszerzők: Öreglaki (22.), Fehér K. (27., 28.), illetve Juhász I. (5., 24.), Koncz (20.)

Február 15-én rendezték

Rubeola FC Csömör – Colorspectrum Aramis 5-8 (1-4)

Olvasói sztorik