Futsal

Teremvereség Szlovénia ellen

A magyar teremlabdarúgó-válogatott 4-2-re kikapott Szlovéniától a veszprémi felkészülési mérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A sportág hazai történetében először rendeztek válogatott meccset a bakonyi megyeszékhelyen – tudósít a veol.hu.

Mindkét válogatott a március végi Európa-bajnoki selejtezőre készül, a magyarok Finnországgal, Olaszországgal és Montenegróval szerepelnek azonos csoportban.

Az a keddi mérkőzés legelején kiderült, hogy még meglehetősen sok munka vár a magyar együttesre. A szlovénok frissebben, gyorsabban és jobban futsaloztak, és noha Trencsényi révén a hazaiak szereztek vezetést, a vendégek egy percen belül fordítottak. Az egészpályás letámadás nem ízlett a magyaroknak, akik ellenfelük kapujáig is csak nagyon ritkán jutottak el. A fordulás után változott a játék képe, a szlovénok kiengedtek, ám a mieink tudásából ekkor is csupán a szépítésre jutotta. Az sem változtatott a játékon, hogy az utolsó percekben a magyarok kapus nélkül próbáltak gólt lőni.

Szerdán, Székesfehérváron ismét pályára lépnek a csapatok.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Magyarország–Szlovénia 2-4 (1-3)

Veszprém, 800 néző

Magyarország: Balázs Z. – Lódi, Dróth, Harnisch, Németh P. Csere: Pallai, Nagy T., Frank P., Szécsi B., Trencsényi, Lovas, Hegyesi, Vidák, Rábl. Szövetségi kapitány: Frank Tamás

Gólszerzők: Trencsényi (6.), Rábl (26.), illetve Lujet (6.), Osredkar (7.), Melink (12.), Nagy T. (öngól 22.)

Indiában 1,4 milliárd ember él, mégis mindössze százötvenezer igazolt labdarúgó van az országban. Nem csoda, hogy eddig csak egyszer sikerült kijutniuk a világbajnokságra, de végül akkor is visszaléptek. India 2047-ben ünnepli függetlenségének 100. évfordulóját, erre többek között úgy készülnek, hogy az ország történelmének legnagyobb volumenű futballfejlesztését hajtják végre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!