Futsal

Itt a legfrissebb teremkeret

Szerdától péntekig ismét együtt edzőtáborozik, és meccset is játszik a teremlabdarúgó-válogatott.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 16 játékos szerdán délelőtt találkozott Budapesten, ahonnan Mórra utaztak, délután pedig már edzés volt a program. Csütörtökön kétszer is együtt gyakorol a keret, majd péntek délelőtt átutazik Győrbe, ahol edzőmérkőzést játszik a Rába ETO együttesével – írja a szegedma.hu.

A csapat ezzel az edzőtáborral kezdi meg a felkészülést a márciusi Európa-bajnoki selejtezőtornára, amelyen a házigazda Olaszország, illetve Finnország, valamint a Franciaország, Montenegró, San Marino, Gibraltár alkotta előselejtező-kvartett győztese vesz még részt.

A következő összetartást február 10. és 13. között tartja Frank Tamás szövetségi kapitány, ahol a válogatott már páros mérkőzést is játszik Szlovénia ellen Veszprémben és Székesfehérváron.

A magyar válogatott kerete

Kapusok: Balázs Zoltán (Rába ETO), Pallai Gábor (Berettyóújfalu)

Mezőnyjátékosok: Vidák Balázs (Gödöllő), Trencsényi János (Berettyóújfalu), Lovas Norbert (Berettyóújfalu), Szécsi Barna (Berettyóújfalu), Rábl János (Berettyóújfalu), Lódi Tamás (Rába ETO), Dróth Zoltán (Rába ETO), Harnisch Ákos (Rába ETO), Nagy Tamás (SPE Sztrovolosz, ciprusi), Hegyesi Zsolt (Újszegedi TC), Németh Péter (Aramis), Frank Péter (Aramis), Sámson Zoltán (Aramis), Csopaki István (Aramis)

Szövetségi kapitány: Frank Tamás

Olvasói sztorik