Futsal

Hosszú túrára indul a Haladás

A szombathelyi teremlabdarúgók fellélegezhetnek: immár biztosan a felsőházban folytatják.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az utolsó két forduló eredményeitől függetlenül a legjobb hat között, tehát a felsőházi rájátszásban folytathatja bajnoki szereplését a Swieteslky-Haladás VSE élvonalbeli teremlabdarúgó-csapata, amelyre hétfőn egy berettyóújfalui vendégjáték vár – írja a klub honlapja.

A Rubeola FC Csömör pénteki vereségével már matematikailag is biztossá vált a Haladás felsőházi tagsága. A vasiak így az utolsó két alapszakasz-meccsükön tét nélkül léphetnek pályára.

– Ez nem jelenti azt, hogy feltartott kézzel mennénk az ország legjobb csapatának otthonába. Meggyőződésem, hogy a Berettyóújfalu együttese játssza itthon a legjobb futsalt, tehát nyilvánvaló, hogy nem mi vagyunk az összecsapás esélyesei – vélekedett Horváth Levente vezetőedző. – Ennek ellenére úgy készültünk, hogy megnehezítsük a házigazdák dolgát. Külön taktikai elemeket dolgoztunk ki ellenük, és abban bízom, hogy ki tudjuk majd zökkenteni őket a saját, megszokott stílusukból. A fiúk motiváltak, pontot, pontokat akarunk szerezni. Már a döntetlen is hatalmas bravúr lenne! Ami a keretet illeti: Németh Krisztián és Sipos Gábor sem bevethető kapusposzton, rajtuk kívül viszont mindenkire számíthatok. Felszabadult játékot várok a srácoktól, és ha mindenki a maximumot nyújtja, akkor még a vereség is elfogadható ezen a találkozón.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 21. forduló

Február 18. hétfő

18.30: DEAC Armada Futsal Club – Gödöllői Bikák

18.30: Rába ETO – 1. FC Veszprém

19.30: Mezei-Vill FC Berettyóújfalu – Swietelsky-Haladás VSE

20.15: MAFC-BME-Docler Akadémia – Újszegedi TC

Február 15-én rendezték

Rubeola FC Csömör – Colorspectrum Aramis 5-8 (1-4)

Gólszerzők: Érsek (18.), Horváth G. (26.), Tőségr (38., 40.), Hosszú (40.), illetve Frank P. (6., 17.), Roni (13., 26., 32.), Sámson (14.), Ragadics K. (36., 39.)