Futsal

Haladás: kiütés idegenben!

A szombathelyi teremlabdarúgók 8-3-ra nyertek az Üllő FC Cső-Monatage otthonában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A nagy havazás miatt elmaradt meccset pótoltak a csapatok a teremlabdarúgó NB I alapszakaszában. Az első perctől kezdve rákényszerítette akaratát ellenfelére a Haladás: a szombathelyiek letámadásával nem tudtak mit kezdeni az üllőiek, így egy cseppet sem okozott meglepetést, hogy a vendégek szerezték meg a vezetést. Egy hazai támadás góllal zárult a félidő első felében, ám a 12. percre már 1-3-at mutatott az eredményjelző – tudósít a vasiak honlapja.

A fordulást követően két perc alatt el is dőlt a három pont sorsa: a 22. percben már 1-5 volt az állás. A Cső-Montage mindennel megpróbálkozott, a vezetőedző lehozta a kapust is, ám ezzel sem sikerült közelebb kerülniük a Haladáshoz. Egle László és Halmos Máté remek napot fogott ki, már 7-1-re is vezetett csapatuk. Később kozmetikázni tudta az eredményt a hazai együttes, ám Czeglédi Balázs két másodperccel a vége előtt beállította a 3-8-as végeredményt.

– Valamennyi játékosomra büszke vagyok, remek, tetszetős, igazén dinamikus futsallal rukkoltak elő – értékelte a mérkőzést Horváth Levente, a Swietelsky-Haladás VSE vezetőedzője. – Le a kalappal a srácok előtt, motiváltak voltak, és ilyen arányban is megérdemeltük a győzelmet. Ugyan nem szeretnénk elkiabálni a dolgot, ám valóban nagyon közel kerültünk a felsőházba kerüléshez. Legfőbb riválisunknál hat ponttal gyűjtöttünk többet, rá sokkal nehezebb mérkőzések várnak, mint ránk, ráadásul lényegesen jobb a gólarányunk. Nagyon fontos győzelmet arattunk!

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz

a 17. fordulóból elhalasztott mérkőzés

Üllő FC Cső-Montage – Swietelsky-Haladás VSE 3-8 (1-3)

Gólszerzők: Simon Zs. (3.), Takács M. (37., 40.), illetve Halmos M. (8., 36., 40.), Egle (3., 10., 22.), Jáger (24.), Czeglédi (40.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik